Lyžiarsky Výcvik v Lopušnej Doline: Nezabudnuteľná Skúsenosť pre Žiakov a Pedagógov

Lyžiarsky Výcvik v Lopušnej Doline: Nezabudnuteľná Skúsenosť pre Žiakov a Pedagógov

Žiaci a pedagógovia zo Sukromného Gymnázia mali nedávno možnosť zažiť vzrušujúci lyžiarsky výcvik v malebnom prostredí Lopušnej Doliny. Táto skvelá skúsenosť prebiehala od 22. januára do 26. januára 2024 a zanechala nezmazateľné dojmy na všetkých zúčastnených.

Celotýždňový výcvik ponúkol žiakom a pedagógom jedinečnú príležitosť prehĺbiť svoje lyžiarske zručnosti a zároveň si užiť úžasný čas v prírode.

Počas výcviku mali žiaci možnosť pracovať s kvalifikovanými inštruktormi, ktorí im poskytli individuálnu pozornosť a cenné rady, ako zdokonaliť ich techniku. Okrem toho, že sa zdokonaľovali v lyžovaní, mali aj možnosť spoznávať nových priateľov a budovať tímový duch, čo prispelo k celkovej atmosfére zábavy a spolupatričnosti.

Ubytovanie v Hoteli Sipox v Štrbe ešte viac prispelo k pozitívnej atmosfére celého výcviku. Útulné izby a vynikajúca obsluha zaručili, že každý sa cítil ako doma a mal dostatok energie na ďalšie lyžovanie.

Lyžiarsky výcvik v Lopušnej Doline bol nielen príležitosťou na zlepšenie lyžiarskych zručností, ale aj nezabudnuteľným spoločným dobrodružstvom pre žiakov a pedagógov zo Sukromného Gymnázia. Tento zážitok určite zostane v ich spomienkach na dlhé roky.